Φροντιστήρια Προβολή Σέρρες

teachersΛίγα λόγια για εμάς...

Ξεκινώντας από την κοινά αποδεκτή ανάγκη για συμπληρωματική εκπαίδευση, τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΠΡΟΒΟΛΗ με υπεύθυνο τον κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ , διαθέτοντας 27 χρόνια εμπειρίας στα μαθητικά δρώμενα, έχουν δημιουργήσει ένα δυναμικό και πρωτοποριακό σύστημα εκπαίδευσης που έχει βοηθήσει τους μαθητές να κατακτήσουν τα όνειρά τους.

Φιλοδοξία μας είναι να μην αποτελούμε ένα ακόμη φροντιστήριο που καλύπτει την εξεταστέα ύλη αλλά να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που θα συντονίζουν και θα οργανώνουν ολόκληρη την προσπάθεια των υποψηφίων με στόχο να πετυχαίνουν στις σχολές πρώτης προτίμησής τους.

 

Έτσι τα φροντιστήριά μας παρέχουν:

 • Σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας

  Προγράμματα για όλες τις ομάδες προσανατολισμού

  τα μαθήματα επιλογής, τις ιδιαίτερες ανάγκες του νέου συστήματος.Η εμπειρία μας, η άρτια οργάνωση, το ειδικό και έμπειρο προσωπικό και η συνεχής ενασχόλησή μας με τις τελευταίες εξελίξεις στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας (χρήση διαδραστικού πίνακα) δημιούργησαν ένα σύγχρονο φροντιστήριο επιπέδου πέρα απο τα συνηθισμένα και ξεπερασμένα συστήματα που ελάχιστα βοηθούν τους μαθητές.
 • Ανθρώπινο και φιλικό περιβάλλον

  Ξεχωριστή αντιμετώπιση του κάθε μαθητή!

  ανάλογα με την προσωπικότητα, τις ικανότητες και τις αδυναμίες του.
  Άνετοι και λειτουργικοί χώροι με ευρύχωρες, φωτεινές και εργονομικά σχεδιασμένες αίθουσες.
 • Καταρτισμένο και εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό:

  Το διδακτικό προσωπικό του φροντιστηρίου μας είναι αυστηρά επιλεγμένο και εκπαιδευτικά ώριμο. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ειδίκευση ανά μάθημα και βοηθάμε το έργο του ώστε να πετυχαίνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 • Τμήματα αυστηρά ολιγομελή και τακτικοί κύκλοι διαγωνισμάτων

  Τα τμήματα αποτελούνται απο 1-7 άτομα πράγμα που προσδίδει στη διδασκαλία το χαρακτήρα του ιδιαίτερου μαθήματος και συγχρόνως προάγει την ευγενή άμιλλα μεταξύ των παιδιών με αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση.
  Με την συχνή εξέταση ο μαθητής αποκτά την απαραίτητη εμπειρία και την τεχνική που απαιτειται για τις εξετάσεις εθνικού επιπέδου.
 • Επαγγελματικό προσανατολισμό

  Βοηθάμε αποτελεσματικά το μαθητή

  να αποφασίσει ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει διαπιστώνοντας τις φυσικές του κλίσεις και ενημερώνοντας για τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα του κάθε επαγγέλματος.
 • Εκπτωτικά προγράμματα

  Θέλοντας να διευκολύνει οικονομικά τους πελάτες του, εκτός απο τα προσιτά δίδακτρα και της ευκολίες πληρωμής, έχει δημιουργήσει εκπτωτικά προγράμματα για αδέρφια και παιδιά πολυτέκνων.
 • Δανειστική βιβλιοθήκη

  Παρέχει βιβλία και βοηθήματα από κάθε κλάδο και ομάδα προσανατολισμού.
 • 1

logo

 Η 1η σου επιλογή
Διαθέτοντας 27 χρόνια εμπειρίας, έχουμε δημιουργήσει ένα δυναμικό και πρωτοποριακό σύστημα εκπαίδευσης
που έχει βοηθήσει τους μαθητές να κατακτήσουν τα όνειρά τους.

Μέλος της ΟΕΦΕ

oefe

Επικοινωνία

info(@)provoliserres.gr
  23210-45443
  Βενιζέλου 109-Σέρρες
Και εδώ...